Header: 1
Content: 3

{Name}

{description}

Hoe werkt een Custom Neon Sign?
Onderstaand vindt u een korte uitleg over onze custom neon signs inclusief de toebehoren. Onze neon signs worden kant en klaar plug&play geleverd op een transparante acrylaat achterplaat. Het onderstaande voorbeeld heeft een uitgesneden achterplaat in de vorm van de neon sign. De mogelijkheid bestaat ook om de achterplaat rechthoekig aan te houden. Zie hierbij de uitleg per component.

Hoe verder nadat mijn bestelling is geplaatst?
U kunt op twee manieren uw neon sign bestellen, namelijk doormiddel van de knoppen ‘DIRECT BESTELLEN EN BETALEN’ of ‘VRAAG EERST UW 3D ONTWERP AAN’. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, wordt de productie in gang gezet. De productie en levertijd van uw neon sign is doorgaans 2 tot 3 weken na opdrachtbevestiging. U wordt op de hoogte gehouden over het proces en ontvangt na verzending een track&trace nummer om uw bestelling te traceren.

Kan een neon sign voor buiten worden gebruikt?
Bovenstaand kunt u de optie ‘outdoor’ aanvinken. In dat geval wordt de neon sign volledig IP65 waterdicht geproduceerd en kan buiten worden toegepast.

Is er technische kennis nodig voor de montage?
Aangezien de neon signs kant-en-klaar worden geleverd inclusief alle toebehoren, en bevestigd zitten op een acrylaat achterplaat, is er geen technische kennis nodig. De achterplaat is zelf al voorzien van bevestigingspunten.

Wat is de kwaliteit van een neon sign?
Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van de toegepaste materialen en componenten. Daarnaast worden producties zeer zorgvuldig uitgevoerd. Onze neon signs worden gemaakt in gepatenteerde pvc giet technologie met krachtige duurzame LED modules met 50.000 branduren. De neon signs zouden 10 jaar mee moeten gaan.

Ik wens hulp bij het bepalen van mijn custom neon sign
Onze custom neon specialisten staan voor u klaar bij eventuele vragen over onze producten, het bepalen van uw geschikte neon sign of over het bestelproces. Wij reageren doorgaans binnen enkele uren op uw e-mail of zijn tijdens telefonisch bereikbaar.

Footer: 2